Vinylbanner

Interview med Perdition Temple

Perdition Temple Perdition Temple

Perdition Temple har med albummet The Tempter`s Victorious udgivet et massivt Death/Black metal værk, og I den forbindelse lavede vi her på heavymetal.dk et interview med mainman og bandleder Gene Palubicki

Først af alt, vil jeg starte med at lykønske jer med det nye album. Jeg finder det virkeligt brutalt og morderisk … Er I tilfredse med måden det endte ud på?

Gene: Denne samling af sange, er lige nøjagtigt det jeg ville have på dette tidspunkt … Jeg vil altid prøve at komme op med noget udvikling, med hver ny udgivelse, men jeg vil aldrig skubbe udviklingen så langt at jeg fremmedgør mig selv eller fansene af mit arbejde. Hvis jeg ville gøre noget fuldstændigt anderledes, så ville det altid komme til at foregå i et andet projekt. I forhold til Perdition Temple vil jeg have en klar identitet, en lyd som genkendes fra det første lyt. Dette nye album har nogle inspirationer der måske aldrig for alvor er blevet udforsket i vores tidligere arbejder, endda helt tilbage til ANGELCORPSE tiden, men på den anden side, kan man jo sagtens høre hvorfra jeg kommer, og hvad jeg har lavet i alle disse år.

Produktionen på jeres nye album kraftfuld, på en meget old school og beskidt måde … var dette noget i sigtede efter?

Gene: Jeg prøvede på at få en lyd, der på så mange parametre som muligt nærmede sig den naturlige lyd, vi har når vi spiller live. Igennem årene har jeg fra flere sider hørt, at den lyd jeg har på min guitar live, ofte er bedre end på albumsene… så til optagelsen denne gang havde jeg en mikrofon placeret foran min forstærker, som var sat med de indstillinger en lydmand til et live show ville sætte… så den guitarlyd du hører på skiven, er PRÆCIS den lyd, du vil høre hvis du går til et show med numre fra vores nye skive. Med hensyn til trommerne, så optog vi hver sang 3-4 gange, og herfra mixede vi de bedste takes sammen, i stedet for one takes begravet i triggede korrektioner, hvilket også betyder at trommerne lyder som det de er: fanget af mikrofoner!

På jeres første album Edict of the antichrist elect var I kun 2 medlemmer, men til den nye skive har I fået etabliseret et fuldt line-up … hvordan kom det op at stå, og har de nye medlemmer været involveret I sangskrivningen?

Gene: Jeg vidste jo, at hvis jeg skulle have nogen chance for at spille live, så ville det kræve et helt line-up, og gerne et stabilt et af slagsen. Jeg har over tid haft flere stand ins på henholdsvis guitar og vokal, til forskellige shows … men pludselig kom der styr på det, så bandet ser ud som på det nye album. Ronnie (trommer) spillede i flere lokale bands, men da han blev præsenteret for det nye materiale, valgte han at blive fast medlem af PT… Terry havde gjort et godt stykke arbejde, men kunne pga. diverse visa problemer ikke komme ind i USA… Bill (Guitars) havde jeg snakket med ved flere lejligheder, og da jeg besluttede mig for at droppe alle de Stand ins jeg havde brugt, valgte han også at blive fast medlem i PT. Impurath (Vokal) har jeg været i kontakt med, gennem mange år, og han tilbød at lave nogle back-up vokaler, men jeg foreslog at han gik hele vejen, og lagde alle vokalerne. Gabriel, vores nye bassist, er en ung fyr, faktisk ca halvt så gammel som jeg selv, men han er hurtig til at lære, og spiller mine parter perfekt, samtidigt med at han laver de vildeste ting!

Jeres tekster virker rimeligt tilgængelige og genretypiske … Er der en dybere mening med nogen af dem, eller er de ”bare” en del af stilen?

Gene: Teksterne handler om emner der interesserer mig … de bliver belyst på en ”lyrisk” måde … så man ved hvis side de kommer fra … Det meste af indholdet i mine tekster cirkler omkring Fanatisme i både religiøst og anti religiøse perspektiver, så som gemte konspirationer, kult programmering som at påvirke individer, til at blive våben i en kamp for verdens omvæltning. Necrofil psykologi er også indover min tekstmæssige ideer, og ideer om at bruge et menneskes personlige trossystemer til at gøre dem til våben i en forskruet, og morderisk passion… Mørkere kapitler i menneskets historie er også en væsentlig inspiration!

For mig, er det ret åbenlyst hvor i kommer fra, med hensyn til både musisk inspiration/tidligere bands, men hvis du skulle beskrive Perdition Temples stil til en ny, og endnu ikke oplyst fan … Hvordan ville du gøre det?

Gene: Well, meget af lyden i vores musik, kommer jo fra stilarter og fortid, men mange dele af vores musik lyder måske på en måde du aldrig har hørt det udført før…

U, hvor I har et fuldt line-up, er der så planlagt nogle tours I forbindelse med den nye plade, og for os på den anden side af dammen… nogen planer om at besøge Europa?

Gene: For 2015 har vi kun planlagt nogle festival optrædener i USA: DESTROYING TEX 2 FEST, HELLS HEADBASH 2 FEST og WRATH OF THE GOAT 5 FEST … Der er meget mere på tegnebordet i 2016 så

Jeres nye skive er ude på HELLS HEADBANGERS, hvor jeres første skive udkom på OSMOSE PRODUCTIONS… Er der nogle store forskelle på de to selskaber?

Gene: HHR virker til at være meget mere i kontakt med Græsrødderne, når vi snakker distribution. De distribuerer og trader med selskaber fra alle dele af verden, og hvis du kigger på deres hjemmeside( http://www.hellsheadbangers.com/ ) så har de på det nærmeste alle titler fra alle selskaber… både de mere kendte, men også ultra obskure af slagsen. Osmose har i de senere år givet afkald på samarbejdet med en masse små distros, og det virker til at de fleste af deres produkter kun finder ud i større(og dyrere) distributionskanaler. Jeg vil gerne at mit produkt fås i BÅDE store og små distros, og det ser det ud til at HHR har godt styr på.

Den nuværende metalscene … hvad er dit syn på denne?

Gene: Scenen er fra mit synspunkt fuldkommen oversvømmet af tonsvis af titler, som kommer ud med en meget stor frekvens…og siden internettet har så stor betydning giver det mulighed for at selv små ”soveværelses” projekter kan få næsten lige så stor bevågenhed, som bands der går hele vejen og bruger massive mængder af tid og dedikation på at skabe et fedt produkt… dette betyder også at mange virkeligt fede produkter drukner i et hav af middelmådighed… der er i mine øjne ikke sket et fald i antallet at RIGTIGT fede udgivelser, der kommer bare 100vis af andre udgivelser, der gør det sværere at finde guldet!

Vil lige vide om der der er nogle amerikanske bands at holde øje med? …Og så kan jeg, som diehard ANGELCORPSE fan ikke lade være med at spørge om der er nogen chance for en ny plade eller Re-Union fra den kant?

Gene: Well, der er et par bands der for nyligt har gjort det for mig: ASCENDED DEAD og NYOGTHAEBLISZ … Når det kommer til ANGELCORPSE, så nej… AC er en del af fortiden nu, og jeg vil bruge alle mine kreative kræfter på mine nye musikalske jagter gennem PERDITION TEMPLE, og jeg ser ingen grund til at gå tilbage i det henseende …

Tak fordi du tog dig tid til at svare på dette interview … Håber på at se jer i Europa, og selvfølgelig Danmark engang i fremtiden … De sidste ord bliver dine?

Gene: Tusinde tak for supporten… Håber tingene kan udvikle sig i 2016, jeg ville elske at komme tilbage til Europa igen… Har ikke været der siden 2008!! 

Tilføj kommentar