Heart In Hand

Heart In Hand

Heavymetal.dk har snakket med Heart In Hand, et engelsk metalcore-band, der på ingen tid er blevet et af de største navne på den nationale metalscene. I februar udgiver de Almost There, som vi har anmeldt til 90 %. Læs med her:

Vil I præsentere jer selv for heavymetal.dks læsere?
Hej alle sammen, vi er Heart In Hand fra England sydkyst.
Hvad er tankerne og idéerne bag Almost There, inklusiv titlen?
Lige da vi begyndte med at arbejde på Almost There, gik vi i øvelokalet med mange idéer, og vi var ivrige efter at begynde at skrive. Som med vores forrige album, Only Memories, ønskede vi at kunne skrive uden grænser, men bare lave den musik vi elsker, baseret på vores livsoplevelser. Albummets titel, "Almost There", handler om vores princip med altid at stræbe efter mere og få mest ud af de muligheder vi har.
Hvordan er Almost There blevet modtaget indtil videre?
Alt hvad vi har hørt indtil nu, har været virkelig positivt.
Hvad lod I jer inspirere af til dette album?
Tekstmæssigt er alle vores sange inspireret af begivenheder, der er sket i vores liv, hvad enten de er positive eller negative. Vi skriver kun om livsoplevelser – for eksempel handler sangen “Our Atlantic" om os, som en gruppe af fem venner, der altid er der for hinanden, alle de lande vi har rejst i, og mennesker vi har mødt undervejs.
Hvordan har arbejdsprocessen været?
Vi havde ikke lyst til at skynde os med at lave denne udgivelse. Eftersom det er vores andet album ville vi gerne forbedre os, skubbe os selv lidt osv. så hele processen tog lidt tid.
Hvad har de største udfordringer været?
Indspilningsprocessen har været ret forskellig fra vores forrige udgivelse. På nogle punkter mere stressende, men på andre punkter alligevel bedre.
Hvad synes I om resultatet, er I tilfredse?
Alt hvad vi gør som band, er vi stolte af, men vi stræber altid efter at blive bedre. Vi er alle sammen tilfredse med albummet og er enige om, at det er vores bedste udgivelse indtil videre. Men hvis vi endte med at være 100 % tilfredse, kunne vi jo ligeså godt bare stoppe.
På hvilke punkter er Almost There forskelligt fra jeres debutalbum?
I og med at vi har mange flere fans nu, betyder det forhåbentlig at vores music når længere ud, og flere folk hører det.
Heart In Hand er jo et ganske nyt band, men I har formået at blive et ret stort navn på den engelske metalscene. Havde I nogensinde troet at I ville blive så stort et navn, dengang I startede bandet?
Haha, nej slet ikke. Vi started bandet for sjov, som en gruppe venner, der bare gerne ville spille music vi kunne lide. Vi er nået længere end vi nogensinde havde regnet med.
Hvad har været jeres største success indtil videre?
At vi har turneret i meget af Europa, spillet med en masse af de bands vi elsker, og for folk, som virkelig elsker vores band.
Hvad vil I gerne opnå med Heart In Hand, har I et bestemt mål?
Vi vil bare gerne lave så god music som det er muligt, og inspirere folk eller hjælpe dem på en hvilken som helst måde, det er fantastisk.
Kan vi forvente at høre mere fra Heart In Hand I den nærmeste fremtid?
Forhåbentlig. Jeg er sikker på, at vi bliver ved med at lave music, så længe folk vil lytte til det.
Hvad med en concert i Danmark? I skal være mere end velkomne!
Haha, det ville vi elske! Forhåbentlig i år.
Har I en sidste kommentar til heavymetal.dks læsere?
Tak for at tjekke os ud. Hvis I kan lide hvad I ser, er Almost There på gaden den 4. februar!

Tilføj kommentar