Springtime
V/A - Eye For An Eye - The New Breed Of Hardcore & Metal

Eye For An Eye - The New Breed Of Hardcore & Metal

/ Target Group · Udkom

Type:DVD
Genrer:Rock, Hardcore
Antal numre:27

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Puha, det er ikke nogen nem opgave at anmelde en DVD med 27 forskellige bands, og 27 forskellige musikvideoer på. For skal man bedømme den ud fra udvalget, sammenhængen, de enkelte bands eller den helt generelle kvalitet af musikken?

Jeg har grundlæggende valgt at anmelde denne nye DVD fra Century Media ved at se på den helt generelle kvalitet af musik og videoer. Og der er godt nok meget fedt musik på denne skive. Hold da helt op! Jeg skal ellers lige love for at selskabet har fundet frem til nogle af mine helt klare favoritter når der snakkes metal. Blandt de bedste bands og musiknumre på DVD'en kan nævnes: "As I Lay Dying – Forever", "Fear My Thoughts – Reign", "Emery – Walls", "Bleeding Through – Love Lost In a Hail Of Gunfire" osv osv. Ja det er bestemt ikke fede bands der mangler på denne skive. Nej, hvad der virkelig mangler for at denne DVD skal blive fed er nogle ordentlige videoer, da det jo hovedsageligt er dem denne udgivelse skal bedømmes udfra. Mange af de videoer som er udvalgt er nemlig komplet ligegyldige, altså den slags hvor bandet bare står i en lagerhal, et baggård, en scene eller lignende og spiller (sådan foregår mange metal videoer jo, men hvis det er klippet fedt og varieret så behøver det ikke at være kedeligt). Det kan i små mænger også være fint nok, men når man udgiver en DVD med 27 musikvideoer, så må man altså finde noget der kan få seeren til at blive ved skærmen. Og det mangler der desværre her. Selvfølgelig er der, blandt de mange kedelige og ligegyldige videoer, også et par utroligt fede. Heraf vil jeg især fremhæve bidragende fra: Fear My Thoughts, Caliban, Underoath, Bleeding Through og Heaven Shall Burn.

Så altså er man stor fan af mange af de bands som er udvalgt til denne DVD, så vil man da sikkert finde stor fornøjelse i at eje denne sag, men skal man se bare et par numre i træk så bliver det hurtigt ligegyldigt og kedeligt. Dette gælder dog kun for synssansen, da langt de fleste numre er hamrende fede. Så en middelkarakter herfra. Men som sagt er det svært at vælge ud fra hvad man skal bedømme en DVD af denne størrelse.

Imusic

Tilføj kommentar