For Today - Wake

Wake

· Udkom

Type:Album
Genre:Metalcore
Antal numre:10

Officiel vurdering: 3/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Halleluja?

For Today, et Christian metalcore band fra Sioux City, Iowa, er tilbage med gruppens 5 fuldlængde album, Wake som Nuclear Blast står for denne gang! De mener ikke, at man bør være kristen for at lytte til skiven(og ja lad os endelig ikke starte den snak!) Så til trods for fem skiver, så hvad det her for noget?

Same old, same?

Metalcore behøver da efterhånden da ingen introduktion, medmindre du sovet under en sten!! For Today viger da heller ikke uden om, hvordan den ged skal barberes. Her er opskriften fulgt nøje, med de liret guitarspil der hører til og et vokalarbejde der mixes imellem den dybe og klare vokal. Alt dette kogt sammen får dig til at tænke på ”krabbedans med guitar”(og tjek klippet ud med bandet Attack Atack – Stick Stickly hvis du ikke ved hvad der tales om) Det er bestemt ikke tale om en fed reference. Recepten følges i alle numre; vekslen imellem lidt klar og dyb vokal hist pist(den klare vokal lyder som Sonny fra P.O.D), …og…så HERE COMES THE BREAKDOWN!!!!!and again and again. Udført på minimal forskellig vis er det sådan inden den såkaldte ”ballade” dukker op i skæring 5. Wasteland som følger efter er nok, det der nummer der skiller sig mest ud og bestemt også en af de positive elementer på skiven. For derudover er der kun disse positive ting at sige om Wake;

1: Der er kun 10 numre

2: De er som sådan ikke særlig lange

3: kredit for at forsøge og give en helhjertet indsats, for det er der sgu ingen tvivl om.

Der er bare ingen tvivl om, at for mig at se, er dette hørt et utal af gange før! Det er bare hørt SÅ mange gange bedre fuldført i en genre der må se sig fyldt op af mange bands. Der er intet her, der får dig op af stolen, flyve hen til din lokale pladepusher og investere!

The end is finally here

For Today har med det femte album lavet en skive der sikkert glæder fans der udelukkende hører dette og ser noget positivt i det der nu fyres afsted. Min bedste råd er; gem pengene eller køb en gave til din mor! De tre kranier får de for nummeret Wasteland og for den energi de skyder afsted. Det er bare langt fra nok! 

Tracklist

  1. No Truth No Sacrifice
  2. Broken Lens
  3. Forced Into Fire
  4. Deserter
  5. Bitter Roots
  6. Wasteland
  7. Hopeless Ambition
  8. Determination
  9. Flooded Earth
  10. Time and Tide

Tilføj kommentar