Persefone - Truth Inside The Shades

Truth Inside The Shades

/ Intromental · Udkom

Type:Album
Genrer:Prog metal, Progressive Death Metal
Spilletid:43:30
Antal numre:6

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

CD'en starter med en kort intro. Introen er lettere sørgelig og jeg tænker hmm... hvad er det lige, de ligger op til. Og jeg må sige, at der kom en kontrast. Sangen "The Whisper of Men" knalder energisk derudaf, og det varer ikke længe inden vrede skrig buldrer ud af højtalerne. Og her tænker jeg, at det her bliver nok spændende. Men det varer ikke længe, inden breaks og stilskift overhaler hinanden.

Persefone blander det progressive, melodisk død og lidt sort metal. Så kan man spørge sig selv, hvor vellykket det kan blive. Albummet indeholder seks sange, hvoraf én er intro, og fire af sangene er mellem 8 og 10 minutter lange. Jeg kan stadig efter adskillige gennemlytninger ikke finde charmen i deres blanding af genrer. Ingen tvivl om, at de er dygtige musikere, og de til tider fyrer nogle fede riffs/soloer af, men deres blanding af genrene gør, at der er for mange mærkelige breaks og at sangene bliver for lange.

Kommentarer (1)

Mads Jeppsen

Anmelder

Indlæg: 49

For lange sange? det er da

For lange sange? det er da fuldstændigt ligegyldigt hvis musikken er fed, som den er i dette tilfælde. Vil du måske rakke ned på mozart fordi hans musikstykker var for lange? håber jeg ikke, for så aner man jo intet om musik.
Personligt er dette top 5 materiale for 2004. Fuldstændigt komplet og gennemtænkt album. Intet negativt at sige her...
Men igen; sådan er vi jo så forskellige