Springtime
Owingtothis - Breathethemidnightair

Breathethemidnightair

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genre:Hardcore
Spilletid:48:31
Antal numre:8

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

"Så hold dog kæft og lad dine musikere spille." - Jeg beklager den negative tone allerede fra start af, men nogenlunde sådan var min reaktion efter, med minimale forventninger grundet det tamme navn og artwork, at have sat "Breathethemidnightair" i rotation. Det hele starter fint med en intro spillet på akustisk guitar hvorefter højttalerne hurtigt får et solidt chok i form af en meget kontant start på første nummer "Sheislife". Og allerede her har man fået nok af Chris Walshs skrækkelige vokal, som igennem hele albummet får lytteren til at ryste på hovedet. Okay, den er ikke så elendig at man ikke kan holde ud at nyde musikken, men vokalen, som mest af alt minder om en kraftig susen for ørene, er simpelthen langt under resten af bandets standard, og er derfor med til at trække en ellers glimrende skive lidt ned.

Owingtothis spiller nemlig en ganske fornuftig omgang metallisk hardcore, godt prydet med akustisk guitar og andre melodiske passager som giver lytteren et fint pusterum imellem det sønderrivende kaos som Owingtothis, på størstedelen af pladen, leverer.

Ærgerligt er det, at man endnu engang skal se kvaliteten af en ganske ganske god udgivelse blive forringet, udelukkende fordi de har valgt en forsanger som stinker. Nogle er selvfølgelig bedre til at se igennem fingre med vokalen end andre, og andre vil nok også mene at de vænner sig til den, så derfor vil jeg dog ikke tøve med at give udgivelsen 7 solide hoveder, idet selve musikken er af høj kvalitet.

Imusic

Tilføj kommentar