The Dogma - Black Roses

Black Roses

/ Focusion · Udkom

Type:Album
Genrer:Power metal, Symphonic Power Metal
Spilletid:54:43
Antal numre:10

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: 8/10 baseret på 1 stemme.

Dogma åbner skiven på titelnummeret "Black Roses", som uden tvivl er et nummer, der vil blive taget mere end godt imod i en live-situation – og det er mere end velegnet til et åbningsnummer. Men hvordan beskriver man så The Dogma? Den mest rammende beskrivelse er nok Mercenary – det danske metalband. Disse to bands ligger utrolig tæt op af hinanden, både i det musikalske udtryk, men også rent genremæssigt. Den eneste tydelige forskel er nok bare, at de kun har én sanger, og dermed ikke den dybe "beast"-vokal.

Men selvom Dogma undlader at gøre brug af to vokalisters dualisme, så er de uden tvivl et lyt eller fem værd. Skiven "Black Roses" er en sublim produktion, hvor lyden er i top og kompositionerne ligeså. Der er ikke rigtig en finger at sætte på Dogma, for de ved, hvad de har gang i og hvordan de opnår det bedste resultat med deres instrumenter.

Jeg vil egentlig ikke sige andet end: hør skiven! Hvis du kan lide Mercenary, så vil du uden tvivl også kunne lide The Dogma og deres skive "Black Roses".

Kommentarer (1)

Mr Body

Tidligere anmelder

Indlæg: 19

Enig. Ganske fed skive.

Enig. Ganske fed skive.

Så dem på Wacken i år.

Live er de også ganske gode, og de er support for Lordi på den tyske del af deres tour.

Men jeg har nu ikke lige haft Mercenary i tankerne når jeg har hørt The Dogma. Men kan da høre nu der er lidt om det.

Mr Body gav The Dogma - Black Roses 8/10.