Springtime
Cataract - With Triumph Comes Loss

With Triumph Comes Loss

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genre:Metalcore
Spilletid:38:50
Antal numre:11

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Navnet Cataract havde jeg hørt før, da de i år gæstede Fredercia Hardcore Festival, som jeg med stor fornøjelse tog del i. Jeg havde da også bestemt mig for, at jeg ville se deres show, da jeg inden afrejsen til Fredercia havde hørt de numre der var lagt ud på nettet med dem, og det lød ganske lovende. Men ak, store mængder af øl og lunken papvin påvirkede min hukommelse, og da en flok kom tilbage til lejeren og sagde, at Cataract gjorde det mega godt, forstod jeg, at det var for sent. En ting som jeg ærgrer mig ekstra meget over, nu hvor jeg sidder med deres seneste album, som er det tredje full length fra de schweiziske gutter i Cataract. Og jeg må sgu sige, at det er langt bedre og med mere gang i, end det jeg tidligere har hørt med dem.

Stilen er en varieret vekslende blanding af den klassiske metalcore, som man hører så meget af for tiden, og så en god gang Thrash i stil med den som man finder hos mine thrashkonger i svenske The Haunted. Denne cocktail viser sig at fungere ret godt, da den med sin konstante variation af tempo fænger lytteren i spænding for hvad der nu bliver serveret for en på et bloddryppende sølvfad. Især nummeret "As We Speak" er værd at fremhæve blandt de 10 andre numre, som alle kører i et højt tempo. Der er ikke meget nyt under solen, men til gengæld er det klassisk metalcore af høj kvalitet.

Så er man beundrer af den klassiske metalcore, så er "With Triumph Comes Loss" er rigtig godt album som klart kan anbefales.

Imusic

Tilføj kommentar