Blindfault - Talking To Deaf Ears

Talking To Deaf Ears

/ EMI · Udkom

Type:Album
Genrer:Hardcore, Nu Metal
Spilletid:39:27
Antal numre:13

Officiel vurdering: 4/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Blindfault. Udover at være blevet omtalt et par gange på diverse danske musikforums, så siger navnet mig ikke meget. Musikken er aldrig nået hele vejen til mine ører, og her efter at have hørt albummet "Talking To Deaf Ears" igennem, så må jeg indrømme, at det ikke ligefrem ærgrer mig. Det danske band Blindfault spiller en omgang brutal nu-metal som vel bedst kan sammenlignes med nu-metal giganterne i amerikanske Slipknot. De tidspunkter hvorpå Blindfault kan sammenlignes med Slipknot, er når det går hurtigst. Og lige netop disse stykker slipper Blindfault ganske godt fra; der er godt smæk på trommerne, god distortion på spaden og en dejlig brutal vokal bag mikrofonen. Desværre lykkedes det ikke de fire danskere at holde denne gode stil hele vejen igennem. For af en uvis grund (måske lidt for stor beundring af bandet System Of A Down), så syntes Blindfault at de skal afbryde de ellers vellykkede, hurtige stykker, med en masse skæve passager. Det er som om bandet har bestemt sig for at lave en dobbeltsidet skive, som både viser at de kan spille hurtigt og brutalt, men samtidig være i stand til at krydre den med skæve rytmer og pjattede vokaler. En beslutning som jeg ikke finder videre heldig. En enkelt passage eller to af overstående art havde skam været helt okay. Men det bliver desværre brugt i et sådant omfang, at man som lytter sidder og er frustreret over disse passager. Nu ligger landet jo ikke sådan, at "Talking To Deaf Ears" havde været et mesterværk hvis den var blevet renset for "underlige" elementer, men det havde nok trukket en karakter eller to op. Men desværre må man sige, at der heller ikke er meget nyt under solen på dette album. Det er klichéerne der bliver slidt på her, og det bevirker desværre at jeg kun kan smide fire hoveder efter Blindfault.

Er man stor fan af både Slipknot og System Of A Down, og kunne tænke sig at vide hvordan et band bestående at trommeslager og guitarist fra Slipknot, vokalist fra SOAD, samt bassist fra KoRn vil lyde, så bør man helt bestemt tjekke danske Blindfault ud. Desværre medfører den ekstreme blanding dog, at undertegnede sidder med en misfornøjet følelse efter albummets slutning.

Kommentarer (2)

Skousen

Indlæg: 11

Jeg er tilbøjelig til at give

Jeg er tilbøjelig til at give dig ret. Skiven er udmærket når de kører på de brutale passager, men den der "fjolle-vokal" går sgu hen og bliver lidt for irriterende i det lange løb. Desværre for gutterne har talent.

Lau

Lau

Tidligere anmelder

Indlæg: 20

Ingen tvivl om det! De

Ingen tvivl om det! De spiller sgu fedt sammen og håndterer deres instrumenter fint, men blandingen går over og blir en frustrende faktor på længere sigt.

Tilføj kommentar