Night of the Black Attack 2.0 Refleksion

Notba2

Vi har hørt jeres ord og anmeldelser om Night of the Black Attack 2.0, og nu er det vores tur til at komme med et par ord!

Det er lidt over en uge siden, at vi her på Heavymetal.dk afholdt Night of the Black Attack 2.0, og vi kan stadig ikke få armene ned over, hvilken fantastisk oplevelse og succes det var!

Tak er kun et fattigt ord, men alligevel er vi så benovede over, at der kom ca. 400 mand til Albertslund – af alle steder, en lørdag aften – for at hylde noget så obskurt som dansk black metal. ORM, Satanic Assault Division, Slægt og Solbrud – jamen for pokker da, det havde også været noget af en sløj omgang uden bands, og sikke nogle bands, der gad komme at spille for os! Forbrændingen og Martin Skou skylder vi også en kæmpe tak, og vi kan berolige jer alle sammen, kære læsere, med, at både Forbrændingen og Martin Skou bliver elementer, vi holder fast i med næb og kløer!

Vi har allerede Night of the Black Attack 3.0 i støbeskeen, så bare rolig. Så længe I gider at komme, gider vi godt smække aftener med sprødt sort metal op på programmet.

Vi har læst jeres kommentarer, jeres feedback, anmeldelser og notitser, og vi har lært af dem. Så med jeres hjælp kan NOTBA3 blive ENDNU bedre. Fx vi har hørt jeres irritation i forhold til lang kø i baren; Forbrændingen er helt med på, at det ikke sker igen! Vi har hørt jeres feedback omkring, at det tog for lang tid at komme ind, men det er dog et problem, vi er lidt ambivalente omkring. Det er trælst, at folk ikke kan komme ind, men samtidig skyldes det jo, at der netop var så mange, der ville ind! Men det skal gøres bedre.

Vi erkender ligeledes, at når der er fire bands, og tre af dem gør sig i atmosfærisk og melodisk black metal, så er det en fejl, at det fjerde band slet ikke passer ind i det lydbillede. Herfra har vi lært, at enten skal det være den samme type black hele vejen igennem, eller også skal alle bands komme med hver deres unikke tolkning. Det andet fungerer ikke helt.

I forhold til vores konkurrence og præmieoverrækkelse, jo, det kan vi også gøre bedre eller måske mere spændende. Det har vi taget med i tænketanken.

 

Tak til Devilution, http://devilution.dk/artikler/reportager/night-of-the-black-attack-2017

Hr. Thomas Treo/Ekstrabladet var dog kun mødt op for at dyrke Slægt. Desværre betyder dette, at ingen andre bands fik en anmeldelse – ikke engang arrangementet fik en lille bemærkning, https://ekstrabladet.dk/musik/koncert_anmeldelser/blodrus-massakre-paa-vestegnen/6920615

Tak til Metal A Day, http://metaladay.dk/anmeldelse/oel-horn-og-brand/

Tak til Metalized, http://www.metalized.dk/?p=10211

Tak til Rockzeit, http://rockzeit.dk/night-of-the-black-attack-2-0-forbraendingen-albertslund/

 

Alt i alt: Mange tak for de pæne ord fra både gæster, kollegaer og andet blandet godtfolk! Tusind mange tak – og vi ses igen, gør vi, til Night of the Black Attack 3.0!