Mads Steffensen er ny konferencier på Copenhell (aprilsnar)

Mads Steffensen giver den gas på sidste års Copenhell Mads Steffensen giver den gas på sidste års Copenhell

Den folkekære tv- og radiovært kan opleves i bar overkrop på sommerens Copenhell

Den folkekære tv- og radiovært tager nu endnu et skridt i en i forvejen imponerende karriere. På sommerens Copenhell skal den alsidige nordjyde være en gennemgående figur som årets konferencier og dermed introducere over 40 metalbands på landets hårdeste metalfestival.

Metalrust skal bankes af

Mads Steffensen erkender, at han ikke tidligere har beskæftiget sig med netop denne musikgenre, men det afskrækker ikke værten, som b.la. er kendt fra tv-programmet Kender du typen: “Jeg har 20 års erfaring i at formidle indhold og er en rutineret vært ved blandt andet Melodi Grand Prix og OL, så jeg kan sagtens kompensere for lidt “metalrust”, griner Mads Steffensen afvæbnende. Største problem var, ifølge Mads Steffensen, at få familiens godkendelse til tre dage i selskab med sortklædte festivalgængere, men hustru Birgit har nu givet grønt lys til den flittige skærmtrold.

Metalkulturen skal udfordres – med kappe

Arrangør Jeppe Nissen ser det som et naturligt skridt i festivalens udvikling og som et spændende forsøg på at involvere et nyt publikum: “Kun hvis vi konstant fornyer os selv og udfordrer de faste rammer, kan vi vedblive med at være nyskabende og innovative”, fortæller festivalens bagmand om valget af Mads Steffensen. "De dage med en slidt t-shirt og et par trætte jeans er for længst forbi. Vi arbejder med at forny rollen som konferencier, og i år hylder vi Manowar og TRVE metal. Det bliver derfor noget med at indtage scenen i olieret overkrop og med kappe. Kappe er så meget M-E-T-A-L og helt afgjort overset blandt koncertgængere. Det bliver der nu lavet om på”, afslutter Jeppe Nissen.  

Foran de to ligger nu en intensiv oplæringsperiode og intro til heavy metal og festivalkulturen generelt. “Jeg kender ikke ret mange metalbands, men jeg kender dog Enter Sadman med Slayer, som jo i øvrigt åbner årets festival. Særligt ser jeg dog frem til at høre Red Warszawa for første gang. De skulle være noget helt unikt inden for denne del af den rytmiske beatmusik”, afslutter tv-værten.

I forlængelse af valget af den nye konferencier har heavymetal.dk forgæves forsøgt at få afklaret, om det vil få betydning for festivalens ølpriser.

Opdateret 7. april 2017: Aprilsnar!

Kommentarer (5)

UMUR

UMUR

Indlæg: 68

:-)

:-)

Tone Turisten

Er han det bedste bud til

Er han det bedste bud til tjansen oder was? Jeg spørger bare, sparker bolden videre ...

Lars Berend Pedersn

Hvor i ligger fornyelsen? Det

Hvor i ligger fornyelsen? Det er ligner mere et knæfald for pop kulturen. Det har intet med Metal at gøre!!!!!

Lars Berend Pedersn

Ahhhhh 1 april :0)

Ahhhhh 1 april :0)

Claus Ljørring

Claus Ljørring

Redaktør

Indlæg: 377

;)

;)

Tilføj kommentar