Vinylbanner

Jakob Stegelmann m. symfoniorkester til Copenhell

Jakob Stegelmann

Hvis du ikke ved hvem Jakob Stegelmann er, har du enten ikke haft et tv siden 1989 eller også har du dine prioriteter i uorden. I noget der føles som en menneskealder, har "Troldspejlet" indført sine seere i en verden af computerspil og film og alverdens aspekter af mere eller mindre lødig underholdning. For nogen er han blevet et ikon og dem der nikker genkendende til navnet, kan nu glæde sig endnu mere til årets Copenhell. Jakob Stegelmann står nemlig i spidsen for et 65 mand stort symfoniorkester, der vil fremføre, til lejligheden passende, musik fra både film og spil gennem årene. Radiounderholdningsorkesteret gæstede Roskilde Festivalen sidste år og vi kan kun gisne om hvorvidt der er blevet skelet i den retning, men det glimrende valg bliver begrundet med lighedstegnene mellem to subkulturer, metal og klassisk nørderi, og de tematiske overlap de to verdener i mellem. 

Copenhell udtaler følgende:

”Vi har inviteret Jakob Stegelmann til at komme og spille en hel koncert på COPENHELL,” fortæller festivaldirektør Jeppe Nissen. ”Jakob har med Troldspejlet og sit øvrige virke været med til at værne om subkulturer og nørdfællesskaber i årevis, og hans arbejde ligger meget tæt op ad det, vi hvert år skaber med COPENHELL. Rock- og metal-genrerne kan med lidt god vilje sammenlignes med alt fra tegneserier til superheltefilm, fordi de både lyrisk og grafisk også beskæftiger sig med voldsomme temaer og fantastiske universer. Det synes vi er en rigtigt spændende kobling, og vi er hamrende stolte over at kunne præsentere denne store personlighed på festivalen.”

Til det, vil os fra redaktionen gerne tilføje: "Hold kæft, hvor vi glæder os!!!"

 

Kommentarer (1)

Uffe

Hold kæft hvor jeg skal være

Hold kæft hvor jeg skal være i biergarden. Star wars og indiana Jones skal høres ( og ses) i biografen. Ikke på metal festival.

Tilføj kommentar