Vinylbanner

HMA2016 - Heavymetal.dk Awards 2016

Heavymetal.dk Heavymetal.dk

Den sidste raket er skudt af, du har spist resterne af gårsdagens middag direkte ud af køleskabet, mens du ventede på din burgermenu, og du har fået kostet den sidste ihærdige gæst hjem. Din lejlighed ligner pladsen foran Helviti, og du ved ikke helt, hvad det er, der lugter af. Du sætter dig ned og reflekterer lidt over nattens hændelser. Hvorfor du drak så mange øl? Dine tanker ledes uvægerligt tilbage mod det forgangne år. De pinlige episoder. Oplevelser, der i bedste fald kan grines af om ti år. Men også de øjeblikke, der vil blive husket for deres positive indflydelse på standpunktskarakteren for 2016. Vi har, i kølvandet på de forgange 12 måneder, samlet et lille overblik over de musikalske øjeblikke og beder nu jer om at skue bagud og fortælle, hvem der hævede sig over masserne i det herrens år 2016.

Alle laver lister til nytår. Vi vil alle sammen gerne fortælle alle andre, hvad vi synes var årets det ene og det andet. Det vil vi egentlig også, men vi vil også meget gerne høre, hvad I synes årets det ene og det andet var. Derfor inviterer vi nu jer - læsere, fans og andet godtfolk - til at stemme på årets internationale album og naturligvis på dem, der har disket op med den ene koncert efter den anden: årets spillested.

Følg linket nedenfor for at komme til afstemningen, hvor du også vil blive sat ind i, hvordan det fungerer i år, for vi har gjort det lidt anderledes denne gang. Én ting, der ikke er anderledes i år er dog, at der som altid er lidt på højkant som tak for hjælpen. Denne gang er der 1x2 billetter til Mayhem i Amager Bio og 1x2 billetter til Anthrax i Amager Bio. I skal blot anføre jeres valg samt emailadresse til sidst i undersøgelsen for at deltage. Vinderne bliver offenliggjort 14/01-17.

 

Tilføj kommentar