Duk Jer

Amerikanske hardcore/metal pionerer Pro Pain vil udgive et cover album under titlen "Run For Cover" via Spitfire.

01. Never Again (Discharge)
02. Circle Of The Tyrants (Warrior)
03. The Crowd (Operation Ivy)
04. Refuse/ Resist (Sepultura)
05. Iron Fist (Motorhead)
06. 100% (Spudmonsters)
07. Terpentin (Bohse Onkelz)
08. Nothing (Negative Approach)
09. Weeds (Life Of Agony)
10. Just Sit There (Crumbsuckers)
11. Damaged II (Black Flag)
12. Your Mistake (Agnostic Front)
13. Knife Edge (GBH)
14. South Of Heaven (Slayer)

Tilføj kommentar