God Damn giver koncert på Beta

God Damn

Britiske God Damn kommer forbi Beta i slutningen af januar.  

Duoen fra Wolverhampton spiller deres helt egen eksplosive form for rasende rock med afsæt i den tunge metal. I front står guitarist og forsanger Thom Edward, og bag trommerne sidder Ash Weaver. De to har indtil videre kun udsendt en EP og et par singler, men er ved at lade op debutalbummet, der udsendes via One Little Indian.

Den centralengelske West Midlands-region, som God Damn kommer fra, er hjemsted for legendariske bands som Slade og Black Sabbath samt Napalm Death, og energien fra disse navne samler denne duo op.. Edward og Weavers musik stikker i mange retninger, og en overgang talte foretagendet den ekstra guitarist Dave Copson, men i dag buldrer de altså af sted som en tung og djævelsk version af The White Stripes.

God Damn har turneret med bl.a. Funeral for a Friend og siger selv, at de er inspireret af alle fra Death from Above 1979 og Eagles of Death Metal til Melvins, Electric Wizard og The Eighties Matchbox B-Line Disaster. Duoens aktuelle single hedder ’Horus’, og det er altså med dén i ryggen, at de to i januar for første gang drager uden for Englands grænser på en Europa-turné, der altså også bringer dem forbi BETA, torsdag den 29. januar 2015.

Kig forbi og tjek bandet, som NME har beskrevet som ”rip-rollicking thrash, brutally mixing grunge and the regions finest export, heavy metal”, og som The Guardian har kaldt, ”heads-down, hair-in-your-eyes, twat-your-instruments-as-hard-as-humanly-possible riff riot”. Forsalget er allerede i gang