Anti-Mortem: Amerikansk southern rock & heavy metal

Anti-Mortem: Amerikansk southern rock & heavy metal

Det amerikanske hardrock band Anti-Mortem udkommer med deres debut den 25. april kaldt »New Southern«.. Fra albummet er der udgivet en video: "Hate Automatic" som kan ses på kildelinket.

Hvad snakker vi om for en størrelse...? Ifølge pressematerialet er der tale om...: "southern rock & heavy metal and driven by a hunger to make an impact. The band dole out bottom-heavy and groove-laden anthems with every track and infuse a modern sense of melody that is the signature trademark of all the metal greats they've learned from."

01. Words Of Wisdom
02. New Southern

03. 100% Pure American Rage
04. Hate Automatic

05. Black Heartbeat

06. I Get Along With The Devil

07. Path To Pain

08. Wake Up

09. Ride Of Your Life

10. Stagnant Water (music video here)

11. Truck Stop Special

12. Jonesboro


13. A Little Too Loose (MR. BIG cover)