Copenhagen Metal Fest - Sinnrs

Sinrs

Den mystiske og dystre duet fra København, bestående af de to kultister Maestus og Nero, skabte sidste år et værk, der tog os med bukserne nede. Vi anede simpelthen ikke, hvad vi skulle forvente af denne debutskive, men efter et lyt stod det klart, at vi måtte promovere disse mørke mestre. Med deres bombastiske og symfoniske Dimmu Borgir-inspirerede black metal har de bygget et dunkelt lydunivers op med masser af plads til store armbevægelser.

For nyligt slog Sinnrs op, at de søgte yderligere medlemmer, nu da de skal til at spille koncerter live. Det bliver derfor spændende, om ekstra liv tilføjer ekstra dimensioner til deres i forvejen storslåede musik. Hvilket man jo kun kan finde ud af ved at købe billet til Copenhagen Metal Fest!

I forbindelse med denne artikel, har vi stillet bandet nogle spørgsmål vedr. den danske scene og Copenhagen Metal Fest.

Hvordan ser I på nuværende tidspunkt den danske metalscene?
Med Sinnrs prøver vi at bidrage med noget nyt til den danske metalscene. Det er stadig meget nyt det hele, men vi har en masse ideer, som vi skal ha´afprøvet.

Hvad kan den danske metalscene, som er værdifuldt for den internationale metalscene?
Der gemmer sig uden tvivl mange bands derude som vil arbejde for at Danmark bliver mere markeret på verdenskortet ift. Metal musik.

Hvordan udvikler den danske metalscene sig i øjeblikket?
Lader til at den er i rivende udvikling. Derfor er det også vigtigt at støtte op om disse arrangementer, når de er der. Så vi kan trække denne subkultur op fra dansk jord og lade den ånde på plan med andre musikgenrer.

Er der en særlig genre, som skiller sig mere ud end de andre?
Når der bliver refereret til Danmark indenfor metal, er det for det meste old school dødsmetal. Dette har blødet op mange steder på scenen, hvor bands eksperimenterer med forskellige genrer og derved prøver at skabe et nyt lydbillede.

Der popper flere og flere festivaler op i Danmark, især i metalmiljøet. Hvad synes I om det?
Det er et fedt tiltag. Det er en optimal måde at præsentere, forskellige upcoming bands på. For publikum er det en potentiel lydbank, hvor de kan stifte bekendtskab med en masse ny musik. Også en god måde at skabe netværk, bands imellem og dermed støtte hinanden fremadrettet.

Hvad tænkte I, da I blev inviteret til Copenhagen Metal Fest?
Fedt! Vi vil altid støtte et dansk metalarrangement.

I er ret nye på den danske metalscene. Hvem er I inspirerede af?
Det er forskelligt hvad der inspirerer os. For øjeblikket er det klassisk musik. 

Er der særligt nogle danske bands, som inspirerer jer?
King Diamond var med til at bane vejen for vores interesse indenfor metal.

Nogle af de deltagende bands på CMF har været til stede på den danske metalscene i flere årtier. Hvordan ser I op til bands som disse (Artillery, Illdisposed)?
De gutter gør, hvad de gør bedst, leverer metal til folket!

Som forholdsvist nyt band, hvordan har I tænkt jer at erobre Danmark?
Vi håber at kunne spille en masse koncerter. Der udover synes vi også at genremæssigt, har vi noget helt nyt at byde på.

Når I har erobret Danmark, hvad skal der så ske?
Fremadrettet vil vi gerne turnere i og udenfor Danmark. 

Når folk ser jer til Copenhagen Metal Fest, hvad skal de så forvente?
De kan forvente at se et band, der brænder for musikken. Vi vil i hvert fald gøre vores, for at folk kan få en fed oplevelse. Et Sic Incipit!