Manowar Fan Convention

Manowar - Hail Hansi Manowar - Hail Hansi

Torsdag d. 21/7 kl. 10.00 var dagen jeg havde glædet mig til hele året. Det var nemlig dagen hvor Manowar's første Fan Convention nogensinde fandt sted. Helt nede ved alperne, 720 km. fra den dansk/tyske grænse. Da jeg aldrig har hørt om et andet band der har afholdt noget tilsvarende for sine fans, var det jo klart, at jeg som hard core fan siden 1987, måtte af sted.

Kl. 10.00 præcis stod jeg så der foran en messe hal der til weekendens convention var lavet om til et slaraffenland for alle Manowar fans. Bygningen var fyldt med interessante anekdoter fra Manowars knap 25 årige karriere. Bl.a. deres Harley'er som vi kunne komme op at sidde på. En stand hvor man kunne snakke med Ken Kelly (Manowar's tegner af alle covers siden "Kings Of Metal"), en lille biografhal hvor man kunne se ca. 45 min. af den nye Manowar dvd, en Manowar shop med ”special prices” og meget, meget mere.

Ca. kl. 12.00 gik det store brag i gang. Oppe på scenen trådte arrangørerne fra World Wide Web Warriors op og fortalte hvad vi ca. 1500 fans kunne forvente i løbet af weekenden.

Derefter var det første indslag intet andet end et stort vikingerslag oppe på scenen, selvfølgelig til nogle af de gamle Manowar klassikere. Rigtig flot lavet, og ikke af amatører med pap sværd, men af professionelle "Jomsvikings", som bla. har lavet en optræden foran vor dronning. Det var rigtig cool. De optrådte flere gange i løbet af weekenden. Derefter kom så hele Manowar familien på scenen inkl. gamle og nye medlemmer inkl. Ross The Boss, David Shankle, Donnie Hamzik og Rhino. Derefter var der "meet and greet" med alle medlemmer samt masser andre finurligheder som f.eks. guitar og tromme lektioner. I løbet af dagen fik jeg hilst og snakket med hele Manowar "Past and Present", undtagen Eric desværre. Og jeg skulle hilse og sige, at ingen af dem er nogle højrøvede sataner. De vidste sgu nok, at de folk der var den weekend var den absolutte elite. Torsdagen sluttede med at alle fan convention deltagere kunne opleve soundchecket til deres kæmpe koncert på Earthshaker festen (som lå ved siden af messehallen) og det var skam med hele det store klassiske orkester. Der var ikke sparet på noget her.

Nå, men i løbet af de tre dage kunne vi møde vor guruer flere gange, drikke en masse øl, og så i blandt brødre og søstre. Derudover var der masser af aktiviteter som en Manowar quiz, hvor vi fans kunne dyste imod hinanden. Et Manowar lotteri med fede præmier som f.eks. guldplader og ting fra deres private samling. Hele omsætningen fra lotteribilletterne går til kræftforskning osv. Der var også øl drikning "Joey style", armlægning, længste Eric skrig, karaoke og en Miss Manowar konkurrence. Da vil jeg nok sige, at det godt nok ikke lige var de smukkeste piger de havde valgt til den konkurrence, for udvalget af Manowar piger var absolut fantastisk. Vinderen af konkurrencen var en lille bitte japaner, som absolut ikke stod først i køen da der blev udelt ansigter.

Jeg kan hermed konkludere, at den første Manowar Fan Convention var en absolut succes. Vi havde en masse fede oplevelser, fik snakket med en masse fede mennesker og skulle den næste Fan Convention blive afholdt i U.S.A. - Tjahh, så skal jeg sgu med alligevel.

Fuck The World - Hail And Kill!

Tilføj kommentar