Electric Hellride's nye EP udkommer på cd, vinyl og download

Electric Hellride's nye EP udkommer på cd, vinyl og download

I dag, 5. maj, udkommer den nye EP fra Electric Hellride "Come Darkness, Come Light" på cd, vinyl og ikke mindst gratis download.

Bandet har allerede før release-dagen fået flere anmeldelser, som alle som en har hevet de helt store ord frem om den nye udgivelse.

Bandmedlemmerne selv nærer stor passion for musik i fysisk form, og her er der gjort lidt ekstra ud af det med cd som digipak og vinyludgivelse. Specielt vinylen ligger medlemmerne hjertet nær, som Casper Villumsen (bas/vokal) forklarer:

"Vinylversionen af "Come Darkness, Come Light" er det fineste produkt, vi endnu har lavet. Artworket fra Tunguska kommer virkelig til sin ret på det store 12"-format. Samtidig har vi gjort lidt ekstra ud af produktet, så selve vinylen er 180 g og 45 RPM, mens indpakningen er i topkvalitet med fedt innersleeve med tekster og grafik. Men også lyden er speciel: producer på udgivelsen, Emil Sauer, har lavet en speciel vinyl-mastering, som i sammenligning med cd-masteren er en smule mindre komprimeret, og det giver plads til endnu mere dynamik, som virkelig klæder den varme vinyllyd."Gratis download: http://electrichellride.bandcamp.com Køb af de fysiske udgivelser: http://electrichellride.bigcartel.com

Tilføj kommentar