Carach Angren  - Death Came Through A Phantom Ship

Death Came Through A Phantom Ship

· Udkom

Type:Album
Spilletid:43.25
Antal numre:9

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Hollandske Carach Angren stiller op i den obligatorisk black metal mundering på "Death Came Through A Phantom Ship" og har en nærmest teatralsk tilgang til black metal. Dermed indeholder albummet, udover en række riffs i et hæsblæsende tempo, også nogle til tider dominerende keyboard-flader og strygere, og med denne næsten symfoniske tilgang kan det ikke undgås, at der drages paralleller til Dimmu Borgir. De næsten abrupte teatralske indslag i sangene fjerner dog enhver snak om at Carach Angren skulle være en Dimmu Borgir-klon, og det er tydeligt at Carach Angren skaber deres egne black metal præmisser, der ikke udelukkende fokuserer på aggression, men i meget høj grad det bombastiske og teatralske.

"Death Came Through A Phantom Ship" er ved gennemlyt tydeligvis et meget gennemarbejdet album, og det er svært at fremhæve enkelte numre, da det er tydeligt at albummet er tænkt som en helhed, men der er bestemt noget dragende over albummet og de mange lag i musikken, som betyder at man har lyst til at vende tilbage til albummet og udforske det yderligere.

Den professionelle tilgang og polerede produktion gør at albummet ikke kun henvender sig til fans af genren, men også kan tiltrække folk der ikke har beskæftiget sig med black metal før. Carach Angren har med "Death Came Through A Phantom Ship" lavet et af de mere spændende black metal relaterede albums, jeg er stødt på i 2010.

Tilføj kommentar